HR- dienstverlener Introduce opent kantoor in Antwerpen

naamloosNa meer dan tien jaar ervaring te hebben opgedaan bij onder meer Randstad en Adecco richtte Nancy De Bonte (foto) vijf jaar geleden in Drongen het hr-dienstverleningsbedrijf Introduce op.

“We  profilieren ons als een solide partner en als een “huis van vertrouwen” om samen met onze klanten te werken rond het verhogen van de retentiegraad van medewerkers én het verkorten van de periode die het in beslag neemt om ervoor te zorgen dat medewerkers echt productief worden”, zegt  de zaakvoerster.

Haar bureau werkt rond vier pijlers: rekrutering en selectie van bedienden en kaderleden, assessment centers & development centers, coaching en executive interimmanagement. Die laatste pijler wordt steeds nadrukkelijker een speerpuntactiviteit.

“In de snel veranderende wereld van vandaag hebben ondernemingen steeds vaker nood aan tijdelijke versterking of specialistische kennis”, zegt Nancy De Bonte, “en de drempel om daarop een beroep te doen is een stuk lager geworden dan vroeger. Onder meer voor projectmanagement, turnaroundmanagement, het tijdelijk boosten van de activiteiten en begeleiding bij de startfase kunnen wij putten uit een brede pool van sterke senior kandidaten. Aan dergelijke kandidaten is er natuurlijk geen gebrek maar wij gaan er prat op dat we over de juiste vakkennis beschikken om voor elke specifieke opdracht zeer snel de juiste interimmanager te vinden.”

De aanpak van Introduce slaat aan en dat heeft het bedrijf er toe aangezet om naast e kantoren in Drongen en Brussel nu ook een kantoor te openen in Antwerpen, meer bepaald aan de Rijnkaai. “Nu kunnen we dus ook daar kandidaten ontvangen”, zegt Nancy De Bonte trots, “want als dienstverlener willen we het hen zo gemakkelijk mogelijk maken.”