VGD heeft een nieuwe vestiging in Sint-Niklaas geopend. Het tax-, audit- & accountancyadvieskantoor bundelde daarvoor de krachten van de kantoren in Dendermonde, Linkeroever en Zele. Vanuit Sint-Niklaas zullen een 70-tal medewerkers, waaronder accountants, auditors en belastingadviseurs, de regio bedienen.

VGD heeft 8 kantoren verspreid over Vlaanderen en eentje in Brussel. Na Gent en Aalst is Sint-Niklaas zo het derde Oost-Vlaamse kantoor. Vanuit de nieuwe vestiging worden verschillende disciplines nu op eenzelfde locatie gecentraliseerd. “Dat laat ons toe om nog korter op de bal te spelen. Bij VGD omringen we ondernemers met specialisten die oplossingen bieden binnen het domein van accountancy, audit en fiscaal en juridisch advies, maar ook op vlak van subsidies, vermogens- en pensioenplanning, milieuvraagstukken, en dergelijke”, legt Marc Wauters uit. Hij is samen met Jurgen Lelie en Kris Peerlinck vennoot van de vestiging in Sint-Niklaas.

Groeiend

De opening van een nieuw kantoor is een gevolg van de goede resultaten van VGD. “VGD is bezig met een sterke groei. Om deze groei te ondersteunen, moet ook onze infrastructuur met ons meegroeien. Daarnaast zoeken we trouwens continu naar nieuwe medewerkers voor verdieping en verbreding van de diverse disciplines binnen het bedrijf”, zegt Marc Wauters. Die groei wordt nu verdergezet vanuit een goed bereikbare locatie. niet onbelangrijk in het kader van mobiliteit. “De keuze voor Sint-Niklaas is een duurzame keuze op de lange termijn.”

VGD stelt zich op als een business partner die meedenkt en begeleiding biedt bij het management en de uitbouw van een onderneming. Het bedrijf telt kantoren in Aalst, Antwerpen, Beringen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Willebroek, en nu ook Sint-Niklaas. In totaal werken er 250 medewerkers.