Aalters Bedrijvencentrum huldigt nieuwe kantoren in met workshop

aaltersbdcNa een bouwperiode van ruim 14 maanden nadert de volledige afwerking van de nieuwe kantoren van Aalters Bedrijvencentrum in de Brugstraat 147 te Aalter. Vanuit de visie “the future is together streeft het nieuwe Bedrijvencentrum ernaar om ondernemers samen te brengen, en hen zoveel mogelijk te laten kennismaken met diverse interessante ideeën en informatie die hun kijk op het groeien van hun onderneming kan verbreden. “Ondernemen op zich is de laatste jaren enorm geëvolueerd. Meer dan ooit gaat het om samenwerken. Voor alle ondernemingen is het belangrijk om een sterk netwerk uit te bouwen en te onderhouden”, zegt zaakvoerster Carine Hallaert.

Ter gelegenheid van de opening organiseert Aalters Bedrijvencentrum op 16 september de workshop “100 minuten denkkracht.”  “We willen ondernemers uitdagen en verwonderen”, geeft Carine Hallaert aan. “De gratis workshop kadert in dat streven. We willen zo ondernemers aanzet bieden om uit te zoeken hoe ze volop creativiteit in hun zaak kunnen inzetten. Creatief expert Karl Mortier van Quattro Development uit Lokeren zal de workshop leiden en via praktische tips & tricks hun brein maximaal activeren.

“Deze boeiende interactieve workshop zal zeker het creatieve denkvermogen van de deelnemende ondernemers stimuleren en hen helpen om gamkkelijker “out of the box” te kunnen denken”, besluit Carine Hallaert.