AALTER – Marie Méro blijft uitbreiden. Na een vierde en vijfde filiaal begin vorig jaar, opent het kledingmerk van nv J. Van der Elst uit Aalter nu een zesde concept store in Mechelen. Die bevindt zich aan de IJzerenleen 9 – 11.

J. Van der Elst is een familiale onderneming die inmiddels een 50-tal werknemers telt. Zowel ontwerp, productie, verkoop als distributie van Marie Méro gebeurt in eigen beheer. Het kledingmerk bestaat sinds 2006 en vier jaar later werd een eerste concept store geopend. Intussen zijn dat er al 6 en is de kledinglijn actief in Knokke, Gent, Nieuwpoort, Roeselare, Leuven en nu ook in Mechelen.

“Het pand aan de IJzerenleen vormde een mooie opportuniteit in het bruisende Mechelen”, klink het. “Ook hier zullen klanten hetzelfde concept als in onze andere filialen tegenkomen.”

Vertrouwde gezichten

Op de locatie was voorheen kledingzaak Chantal actief, maar zaakvoerder Vanessa besloot haar professionele carrière een andere wending te geven.

“Chantal stond jarenlang garant voor stijlvolle damesmode in Mechelen en ver daarbuiten. Klanten vonden er een waaier aan trendy merken, waaronder ook Marie Méro. We blikken terug op een loyale en zeer aangename samenwerking met Vanessa en wensen haar succes toe met haar nieuwe uitdaging.”

In de nieuwe concept store van Marie Méro blijven wel twee vertrouwde gezichten van het voormalige Chantal aan boord.