Aalterse wijnverdeler viert vijfde verjaardag met uitgebreid aanbod

000000000000000000mbDe Aalterse wijnverdeler Quinta das Vinhas timmert voort aan de weg met een verdere specialisatie in Portugese wijnen en voegt nu verschillende wijnen van het domein Adega Mãe aan het aanbod toe.

“Quinta das Vinhas is dit jaar 5 jaar actief in Aalter”, zegt zaakvoerder Marnix Buysse. “We willen dit gepaard laten gaan met heel wat events en acties waarbij we onze klanten willen verwennen. Naast de klassieke Tasting Days zullen we ook regelmatig Tasting Days organiseren in de winkel en daarvoor speciale promoties uitwerken.  Ook zullen we deelnemen aan verschillende events, zodat we nog meer mensen kennis kunnen laten maken met ons aanbod.”

Dat aanbod is alvast weer stevig verruimd met kwaliteitswijnen van het domein AdegaMãe dat in 2010 werd opgestart in de streek van Lissabon. “We voegen vijf witte en vijf rode wijnen aan het gamma toe”, geeft Marnix Buysse aan, “waaronder een Sauvignon Blanc, een Chardonnay, een Merlot en een Pinot Noir. We zijn ervan overtuigd dat we met deze relatief onbekende wijnen die van uitstekende kwaliteit zijn, opnieuw heel wat wijnliefhebbers zullen kunnen charmeren.”