Acht Oost-Vlaamse bedrijven op Fast 50-lijst van Deloitte

deloitteSinds vorige week zijn de namen bekend van de vijftig technologiebedrijven die genomineerd zijn voor de allereerste editie van de Deloitte Technology Fast 50-competitie. De Fast 50-prijs gaat naar het snelst groeiende technologiebedrijf van het land. Hierbij baseert men zich op het groeipercentage van de omzet gedurende de voorbije vijf jaar. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking op 22 oktober 2014 in Brussel. De competitie wordt door Deloitte georganiseerd in samenwerking met ING, Euronext en Fortino.

Op de lijst van de vijftig genomineerden staan acht Oost-Vlaamse bedrijven. Het gaat om Basalte uit Merelbeke, Profacts uit Eke, Openminds uit Gent, Nomadesk uit Sint-Martens-Latem, ITextGroup uit Sint-Amandsberg, Intelligent uit Gent, Connecting Expertise uit Dikkelvenne en Biogazelle uit Zwijnaarde.

“De Deloitt Technology Fast 50-competitie maakt het voor bedrijven – voor de winnaar in het bijzonder – mogelijk om meer geloofwaardigheid op te bouwen bij niet alleen klanten, potentiële klanten en leveranciers, maar ook bij investeerders, zakenpartners, werknemers en collega’s”, vertelt Vincent Fosty, partner bij Deloitte. “De Fast 50-competitie is ook een mooie gelegenheid om relaties onderling met elkaar en met durfkapitaalverstrekkers en internationale bedrijven uit te bouwen en zo internationale kansen te creëren, maar ook om het werkgeversimago van het bedrijf te verbeteren en op die manier talent aan te trekken en te behouden.”