Across Technology neemt Engenia Consulting over

aaajoseAcross Technology, de specialist in digitale innovatie uit Zwijnaarde neemt het consultingbedrijf Engenia Consulting over.

“Engenia en Across Technology zijn bijzonder complementair”, legt José Delameilleure, directeur van het Zwijnaardse bedrijf uit. “ Across Technology is vanuit de technologie steeds meer aan het evolueren naar het kijken naar de manier waarop technologie ervoor kan zorgen dat organisaties op een efficiëntere en meer duurzame manier met elkaar kunnen samenwerken. “Connected collaboration” is onze slogan waarmee we samenwerking als het ware naar een hogere dimensie willen brengen. Daardoor kom je al snel op het terrein van human resources terecht. Hoe moeten mensen samenwerken? Hoe moet de cultuur van een onderneming daaraan aangepast worden?. Engenia consulting is diezelfde beweging aan het maken, en heeft al een voet aan de grond bij HR afdelingen, want zij helpen bedrijven met de implementatie van HR-systemen. Op die manier vullen Engenia en Across Technology elkaar perfect aan.”

Het kantoor van Engenia in Anderlecht wordt in eerste instantie niet aangehouden, maar toch kijkt Across Technology naar mogelijkheden voor een vaste stek in de omgeving van de hoofdstad.

Het bedrijf waar nu 15 mensen voor aan de slag zijn, ontkracht ook dat de jobcreatie stil gevallen zou zijn. “Wij blijven talentvolle mensen aanwerven”, zegt José Delameilleure. “Professionals die als bruggenbouwers fungeren  tussen technologie, human resources en cultuur kunnen bij ons zeker aan hun trekken komen. Dat zijn dus niet pure IT-professionals, wel eerder mensen met ervaring in organisatievormen, change management en change communication. We beschikken trouwens al over een zestal medewerkers die zich volop toespitsen op  communicatie over veranderingstrajecten.