Adviescafé voor bedrijfsoverdracht in Gent

beurs_ondernemen_gent_2012Tijdens de beurs Ondernemen in Vlaanderen, die op 23 oktober plaatsvindt in Gent, pakt het Agentschap Ondernemen uit met een primeur. Iedereen met een vraag over bedrijfsoverdracht zal hier voor het eerst terecht kunnen bij het Adviescafé. Tijdens dit initiatief kunnen geïnteresseerden in een losse sfeer aanschuiven voor een verkennend gesprek met een adviseur of coach van het Agentschap Ondernemen.
Tegelijkertijd zijn er op de beursvloer ook verschillende seminaries, waarin succesvolle cases over overdracht en opvolging aan bod komen. In totaal zullen er op dit evenement meer dan 30 conferenties en workshops gegeven worden over verschillende thema’s, zoals starten met een eigen zaak, ondernemen in crisis, het belang van een ondernemingsplan, bedrijfsoverdracht, enzovoort.
Daarnaast is het event met zijn 3.500 bezoekers een ideale ontmoetingsplek voor bedrijfsleiders, zelfstandigen en toekomstige ondernemers. Een toegangticket voor de beurs is aan te vragen via www.ondernemeninvlaanderen.be