Aerey brengt opnieuw topondernemers samen in Ghelamco arena

logoAerey, de Gentse organisatie die uit de grond werd gestampt door een aantal student-ondernemers en die als missie heeft om toekomstige en jonge en ervaren ondernemers zoveel mogelijk met elkaar in contact te brengen, blijft de topevenementen die ambitieuze studenten en ondernemers met elkaar in contact brengen aan elkaar rijgen.

“Op 13 mei pakken we in één van de exclusieve zalen van de Ghelamco-arena onder de naam “Meet your local heroes” uit met een evenement waarvoor we diverse Gentse topondernemers hebben kunnen strikken”, zegt Jan-Willem Callebaut.  “We laten een aantal ondernemers aan het woord, andere blijven gewoon in de zaal staan, zodat het makkelijk is een praatje met hen te slaan. We weten al dat dit een formule is die aanslaat.” 

De ondernemers die hun aanwezigheid hebben toegezegd zijn niet van de minste. Zi is Jean-Michel Teerlinck, de oprichter van Night Shift, het netwerkevent voor ondernemers dat anders is dan alle andere, één van de aanwezigen. Maar de bezoekers zullen ook veel kunnen leren van Marnik D’Hoore, de oprichter van Bloovi en In for Luxe en van Bart De Waele van Wijs en Heaven Can Wait. 

Daarmee is de kous echter zeker nog niet af. “Ook top graffiti artiest Matthew Dawn die onder meer een eigen kledinglijn ontwikkelde, zal er zijn”, zegt Jan-Willem Callebaut, “net als  Koen Mortier en Xandra Palmieri, de oprichters van Fithap, Jacob Lorré, de oprichter van de animatiestudio SEEQ en Wim Verheye, de oprichter van Guido, de vennootschap die onder meer het bekende gelijknamige blad uitgeeft.  Kortom, voor al wie jong en ondernemend is en in één avond tientallen gratis tips wil krijgenvan gevestigde waarden in he tondernemerslandschap is het eigenlijk een must om erbij te zijn.”

Meer info: http://www.eventbrite.com/e/aerey-presents-meet-your-local-heroes-tickets-16697116525