Aerey heet alle Vlaamse start-ups welkom in Gent voor kerstevent

aaaaajwcDe jonge Gentse ondernemerscommunity Aerey is een in september 2014 opgerichte  vzw waar een aantal jonge student-ondernemers zoals Jan-Willem Callebaut, de ambassadeur van de student-ondernemers in 2013-2014 en Henri Jacobs, een 22-jarige student-ondernemer die het webbedrijf Forcit leidt, Kasper Supré, Kasper Vervliet en Simon Temmerman de schouders onder hebben gezet.

Aerey heeft zich onder meer tot doel gesteld om het student-ondernemers gemakkelijker te maken om hun start-up bekend te maken, te netwerken met ervaren ondernemers en zo gemakkelijker financiering en mentoring te vinden.

Eerder al werkte Aerey zich in de kijker met de organisatie  van een netwerkavond en met de inrichting van een pop-up co-workingruimte aan de Sint-Pietersnieuwstraat 116 in Gent.  “Daar organiseren we op 17 december het evenement “Christmas for startups”, zegt Jan-Willem Callebaut. “Op dit evenement nodigen we startups uit vanuit alle Vlaamse startup steden, zoals Antwerpen, Leuven, Hasselt, Brussel, Kortrijk, … om in een gezellige kerstsfeer deze allemaal samen te brengen met onze eigen community in Gent. Verder hebben we terug een een nieuw concept in petto dat verband zal houden met het samenbrengen van startups uit heel en dat nog in december en januari zal lopen.”