Aerey laat Harry Demey aan het woord bij Gruut

00000000000000gruut-stadsbrouwerijAerey, de Gentse organisatie die uit de grond werd gestampt door een aantal student-ondernemers en die als missie heeft om toekomstige en jonge en ervaren ondernemers zoveel mogelijk met elkaar in contact te brengen heeft nog maar net het evenement “Follow the money” georganiseerd, of ze pakt alweer uit met een nieuwe topspreker.

“Op 1 april”, zegt mede-initiatiefnemer Jan-Willem Callebaut, “zijn we te gast in de Gentse stadsbrouwerij Gruut om tijdens “Zot van Aerey” te luisteren naar Harry Demey, de mede-oprichter van het reclamebureau LVD, die onder meer bekend is als de man die de citymarketing van Antwerpen uitwerkte en er het boek “Zot van A, 10 jaar Antwerpse stadscommunicatie” over schreef.

Demey is ook één van de mede-oprichters van Uest, het bedrijf achter de Embracelet, de slimme armband voor senioren (http://www.madeinoostvlaanderen.be/nieuws/gentse-kantoorboot-speelt-hoofdrol-in-het-ondernemersavontuur-van-2015/).

“We zijn er dan ook zeker van dat we heel boeiende verhalen te horen zullen krijgen”, zegt Jan-Willem Callebaut. “Tussendoor zullen we ook vertellen wat we in 2015 met Aerey nog allemaal in petto hebben en zullen we bekend maken voor welke functies ons team versterking zoekt.”