Aerey opent eerste pop-up coworkingruimte in Gent

aaaaaaaareyDe jonge Gentse ondernemerscommunity Aerey is een in september 2014 opgerichte  vzw waar een aantal jonge student-ondernemers zoals Jan-Willem Callebaut, de ambassadeur van de student-ondernemers in 2013-2014 en Henri Jacobs, een 22-jarige student-ondernemer die het webbedrijf Forcit leidt, Kasper Supré, Kasper Vervliet en Simon Temmerman de schouders onder hebben gezet.

Aerey heeft zich tot doel gesteld om het student-ondernemers gemakkelijker te maken om hun start-up bekend te maken, te netwerken met ervaren ondernemers en zo gemakkelijker financiering en mentoring te vinden.

Eerder al werkte Aerey zich in de kijker met de organisatie  van een netwerkavond en nu doet de vereniging opnieuw van zich spreken door aan de Sint-Pietersnieuwstraat 116 de eerste pop-up co-workingruimte in Gent te openen. De drijvende krachten achter Aerey slaagden erin om in amper drie weken tijd een locatie en sponsoriong te vinden om vervolgens de locatie volledig eigenhandig in te richten en op te bouwen.  Aerey voelde immers de nood aan om de gemeenschap van jonge ondernemers die online erg goed in contact staan met elkaar ook offline beter met elkaar te verbinden