Agentschap Ondernemen organiseert gratis zitdagen in Aalter

aaltersbdc-300x132 In samenwerking met het Aalters Bedrijvencentrum organiseert het Agentschap Ondernemen op 30 oktober, 27 november en 18 december zitdagen om ondernemers gratis wegwijs te maken in de wirwar van het brede aanbod van overheidsmaatregelen om ondernemers te helpen.

Het Agentschap Ondernemen is hét aanspreekpunt voor ondernemers binnen de Vlaamse overheid. Het agentschap informeert u over de bestaande regelgeving en verwijst u door naar de juiste instanties die uw project concreet kunnen ondersteunen.

Op 30 oktober, 27 november en 18 december 2014 kunt u telkens tussen 9u en 12u een afspraak maken met een medewerker van het Agentschap Ondernemen in het Aalters Bedrijvencentrum. Hij of zij zal u de weg wijzen in het landschap van overheidsmaatregelen, en dit in verschillende domeinen, waaronder de start en de groei van ondernemingen, de financiering, overlatingen en stopzettingen en milieu- en energiemaatregelen. Ook voor uw vragen rond e-business, ruimtelijke ordening en design kunt u bij de vertegenwoordiger van Agentschap Ondernemen terecht.

Volgens Luc Coopman van het Aalters bedrijvencentrum is dit voor ondernemers een unieke kans voor ondernemers in één keer en zonder veel poespas antwoord te krijgen op hun vragen. “Natuurlijk hebben ondernemers niet veel tijd omdat ze altijd aan het werken zijn,”, zegt hij “maar gelukkig groeit het besef dat ze er niet alleen voor staan en dat tal van instanties hen kunnen helpen.”