Nathalie en Marco Van Ende hebben in Sint-Niklaas een gloednieuwe Albert Heijn geopend. Voor de franchisenemers is het al hun derde zaak, na Brasschaat en Stabroek. Voor de Nederlandse supermarktketen is het de 10de winkel in de provincie Oost-Vlaanderen en de 38ste in België.

“We zijn ontzettend trots dat we nu zes jaar na onze eerste Albert Heijn een gloednieuwe winkel in Sint-Niklaas kunnen openen. Het hele team heeft hier een knappe prestatie neergezet. De winkel ziet er prachtig uit en klanten kunnen hier met plezier komen winkelen. We willen graag de persoonlijke kruidenier zijn die persoonlijke service en een verrassend assortiment aan Hollandse prijzen biedt”, klink het bij Nathalie en Marco Van Ende.

De nieuwe Albert Heijn-vestiging telt een winkeloppervlakte van 1.700 vierkante meter en zowat 17.000 artikels. De zaak bovendien met het principe van de assortimentsdialoog. Als er klanten op zoek zijn naar een product dat niet in de winkel te vinden is, kan dat aan de infobalie gemeld worden. Deze gewenste producten worden dan op termijn in het gamma opgenomen. Er zijn in totaal 50 lokale mensen tewerkgesteld.

Feestelijke opening

De nieuwe Albert Heijn in Sint-Niklaas werd geopend onder veel belangstelling. Jan Van Dam, executive vice president new markets & specialty stores bij Albert Heijn, knipte het lintje van de nieuwe zaak officieel door met Stephanie Smet uit Sint-Niklaas. Zij werd via een originele wedstrijd op de Facebookpagina van Albert Heijn verkozen tot ceremoniemeester voor één dag.