All In One Systems neemt Computer Dokter Gent over

00000000000stevenvanhoekeAll In One Systems (AIOS) heeft de activiteiten van Computer Dokter Gent overgenomen. Tom Van Braeckel, die dat laatste bedrijf had opgericht, heeft immers beslist om voor een andere professionele uitdaging te kiezen.

AIOS is in 2003 opgericht door Steven van Hoeke (foto) en profileert zich als leverancier van desktops, workstations, notebooks en servers. “Zowel particulieren en zelfstandigen als kleine en middelgrote ondernemingen en scholen kunnen rekenen op onze professionele kennis en advies”, zegt Steven Van Hoeke.

Van bij de start heeft AIOS zich duidelijk geprofileerd als dienstverlener. “In deze branche is het nog belangrijker dan in andere om langetermijnrelaties op te bouwen”, verduidelijkt Steven Van Hoeke.  “En een klantenrelatie begint met persoonlijk advies bij een aankoop en gaat voort met een professionele en flexibele service achteraf.”

Deze visie legt AIOS geen windeieren. Het bedrijf zet jaarlijks een gezonde groei van 5 à 15% neer en kwam vorig jaar uit op een omzet van 1,5 miljoen euro.  “Door de ligging van onze winkel in de buurt van de meeste universiteitsgebouwen zijn we een beetje automatisch gestart als verkoop- en ondersteuningspunt voor studenten, maar in de loop der jaren hebben we een ook degelijke reputatie opgebouwd bij kleine en middelgrote ondernemingen”, geeft Steven Van Hoeke nog aan. “Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan onlineverkoop. Door de overname van Computer Dokter Gent, dat via oprichter Tom Van Braeckel ook een goede naam had, vergroten we uiteraard opnieuw ons klantenbestand.”