All In One Systems heeft het kantoor in Gent verlaten om een nieuwe vestiging in Eke te betreden. Die bevindt zich in industriezone Makro, in de Tulpenstraat 15. Naast een goede ligging vlakbij de E17 en E40 haalt de leverancier van desktops, workstations, notebooks en servers nog twee andere redenen voor de verhuis aan.

Het mobiliteitsplan was één van die redenen. “Wij verkopen artikelen en diensten die bijzonder moeilijk met het openbaar vervoer of de fiets getransporteerd kunnen worden. Ook onze techniekers verloren bijzonder veel tijd bij het in- en uitrijden van Gent”, zegt zaakvoerder Steven Van Hoeke. “En dan hebben we het nog niet over de slechte parkeermogelijkheden.” Daarnaast heeft ook de algemene groei binnen het kmo-segment een aandeel in de verhuis. “Elf jaar geleden legden we de focus vooral op studenten. Vandaag werken wij meer en meer voor kleine tot middelgrote ondernemingen waar we volledige integratie, ondersteuning en monitoring doen. Ook voor die klanten is het erg moeilijk om tot in Gent te geraken.” De nieuwe locatie biedt eveneens mogelijkheden voor extra stockageruimte, een grotere technische dienst en een trainingsruimte.

All In One Systems werd in 2003 opgericht door Steven Van Hoeke in zijn ouderlijke woning in Lochristi. Als leverancier van desktops, workstations, notebooks en servers, biedt het bedrijf haar diensten aan zowel particulieren en zelfstandigen als aan middelgrote ondernemingen en scholen aan. All In One Systems telt vier medewerkers en beschikt over een eigen technische dienst.