GENT – Na het Kempense Westerlo opende AllPhi in 2017 haar tweede filiaal in Gent. Eén jaar later telt het bedrijf al 30 werknemers en is het genoodzaakt om te verhuizen naar een groter pand. Dat bevindt zich iets verderop in het Axxes Business Park.

Op 2 mei 2018 verhuist AllPhi Gent naar een nieuwe locatie in het Axxes Business Park. Daar neemt het bedrijf haar intrek in een pand van 400 vierkante meter. Momenteel zijn de inrichtingswerken nog volop bezig.

“De uitbreiding van deze locatie is broodnodig om de Oost- en West-Vlaamse markt te kunnen blijven bedienen”, zegt Roel Vaneerdewegh, general manager van AllPhi. “In 2018 plannen we nog 20 kwalitatieve softwareconsultants te kunnen verwelkomen in deze vestiging. Daarvoor richten we een gloednieuw recruitmentteam op dat zal bestaan uit een recruitmentcoördinator en enkele recruiters.”

Snelle groei

AllPhi startte haar verhaal in 2012 in Westerlo. Op enkele jaren tijd groeide het bedrijf uit tot één van de marktleiders op het gebied van softwareontwikkeling in Vlaanderen. Vele grote bedrijven, zowel administratief als industrieel, werken intussen samen met AllPhi om hun softwareprojecten tot een goed einde te brengen.

In 2017 opende AllPhi een tweede filiaal in Gent, dat op één jaar tijd al 30 werknemers telde. In totaal werken er vandaag 90 mensen voor het bedrijf. “We onderscheiden ons door onze unieke werkwijze die resulteert in kwaliteit op alle niveaus in een organisatie. Eerder dit jaar zijn we ook gestart met een eigen technisch opleidingstraject voor de eigen werknemers. Zij sturen dit bovendien ook zelf”, aldus Roel Vaneerdewegh.