naamloosKarolien Mestdagh (rechts op de foto) deed eerder al ervaring op in de sector van de outsourcing van technische profielen en richtte begin dit jaar met AlphaZ een kantoor op in Gent dat klanten in Oost- en West-Vlaanderen en de Antwerpse haven bedient  die op zoek zijn naar technische profielen voor uitdagende jobs in de bouw en de industrie, al dan niet op projectbasis. Ook haar collega’s Eva Maes (midden) en Barbara Van Grembergen (links) beschikken over de nodige expertise in de sector.

De drie dames benadrukken dat hun dienstverlening wordt gekenmerkt door een sterke betrokkenheid bij zowel medewerker als klant. “We mikken op klantenrelaties op lange termijn en willen voor de klanten “top of mind” zijn als het gaat om vinden van technische profielen die voor lange of korte tijd interne teams versterken.

Op de achtste editie van de Bedrijvencontactdagen in Waregem, waarop op 24 en 25 november liefst 185 West- en Oost-Vlaamse bedrijven hun producten en diensten voorstellen  brengt AlphaZ Oost- en West-Vlaanderen culinair samen. Op de stand van het bedrijf  kan elke bezoeker proeven van smaakvolle hoogstandjes uit beide provincies. Augustijn, het gerenommeerd Oost-Vlaams bier van Brouwerij Van Steenberge, serveren zij samen met de West-Vlaamse Wafelfrietjes, de fingerfood-lekkernij in een nostalgisch frietzakje.  Dit wordt aangeboden dankzij samenwerking met Jef Versele & Theresa Deroose van de Brouwerij Van Steenberge uit Ertvelde en Matthieu Moerenhout van Gedelec uit Anzegem.

Managing Director van AlphaZ, Karolien Mestdagh, werd overigens genomineerd als kandidaat PLATOnist West-Vlaanderen 2016. Samen met 21 andere kandidaten wedijvert zij naar de titel van “PLATOnist van het Jaar”. Jaarlijks zet PLATO een ondernemer, manager of leidinggevende in de bloemetjes.