GENT – Alpro heeft met zevenkampster Nafi Thiam een nieuwe ambassadeur. Het Gentse bedrijf stelt zich op als Europese pionier in plantaardige voeding die aan ieders welzijn bijdragen, en dat gegeven past als gegoten bij de visie van de Olympisch kampioene en Sportvrouw van het jaar 2017.

“We waren al een tijdje op zoek naar een geschikte ambassadeur van Alpro. Authenticiteit speelt een belangrijke rol in die keuze”, zegt Steve Gelders, country director bij Alpro. “Toen we Nafi leerden kennen, voelden we meteen een klik. Het spreekt voor zich dat een ambassadeur de waarden van Alpro moet uitdragen.”

Alpro maakt deel uit van het dagelijkse voedingsschema van Nafi Thiam. Voeding moet voor haar enerzijds lekker zijn en anderzijds ook bepaalde voedingsstoffen aanleveren. “Nafi is op een gezonde manier bewust met voeding bezig, zonder compromissen te sluiten op smaak en dat is exact waar Alpro voor staat.”

De samenwerking tussen Alpro en Nafi Thiam is dan ook natuurlijk gegroeid. “Voor ons is het belangrijk dat Nafi zelf enthousiast is over een samenwerking en dat het merk bij haar persoonlijkheid past”, lichten Kim Vanderlinden en Helena Van der Plaetsen, managers van Nafi Thiam toe.

Ontbijtgids

Als nieuwste ambassadeur bracht Nafi Thiam meteen ook een ontbijtgids uit in samenwerking met Alpro. Met handige ontbijttips en –recepten is die op maat van verschillende ochtendtypes. Zo wordt ontbijt voorgesteld voor de snoozers onder ons, de sportievelingen, de multitaskers, de dromers en de vroege vogels.