Als Christoff naar de Zeugefeesten komt, is het met een strik uit Wetteren

MCR_ChristoffIn zowat alle eindejaarslijstjes wordt het onvolprezen “Bevergem” min of meer unaniem uitgeroepen tot beste televisieprogramma van het afgelopen jaar. In de serie speelden “de Zeugefeesten” een prominente rol, onder meer omdat actrice Maaike Cafmeyer – Anja in de reeks –  er in zowat elke aflevering aan herinnerde dat de populaire Vlaamse schlagerzanger Christoff  er tijdens de vorige edities telkens zijn agenda had voor vrijgemaakt.

Om te weten of de zanger ooit echt zal opduiken op deze Bevergemse feesten is het wachten op een eventueel vervolg van de gesmaakte serie.

Wat echter wel zeker is, is dat Christoff tijdens zijn kersttournee bij zijn strakke pakken unieke strikjes draagt van het vlinderdassenmerk McRogers, dat een jaar geleden werd opgericht door de Wetterse student-ondernemer Matthias Bogaert.

“We brengen een Belgisch kwaliteitsproduct, handgemaakt met stoffen die zorgvuldig zijn uitgekozen en aansluiten bij de persoonlijkheid van de drager” zegt Matthias Bogaert.

En dat is ook schlagerzanger Christoff niet ontgaan. De McRogers strikjes die hij zal dragen zijn veelal unieke stukken die speciaal voor hem zijn ontworpen.
“Maar hij zal ook exemplaren uit de uitgebreide Mc Rogerscollectie etaleren”, zegt Matthias Bogaert nog. “Consumenten die ook een vlinderdas willen uit ons ruime aanbod kunnen die bestellen op de website http://www.mcrogers.be of in één van de vijf Oost-Vlaamse verkoopunten in Aalst, Wetteren en Gent. Zo verkoopt de fanshop van KAA Gent een exclusieve buffalovlinderdas.