Amerikaanse expansie van Aluvision krijgt vorm

Aluvision_2Aluvision, de producent van modulaire aluminiumsystemen voor de standen- en interieurbouw, is in volle voorbereiding op de grote doorbraak in de VS. Het bedrijf uit Deinze heeft in Atlanta een eigen verkoopkantoor opgestart, en werkt van daaruit aan de introductie op de Noord-Amerikaanse markt.

“Hier in de Verenigde Staten worden erg veel beurzen georganiseerd,” weet Stephan De Mulder, die voor Aluvision de vestiging leidt. “Vandaar dat we veel mogelijkheden hebben om standenbouwers en beursorganisatoren te ontmoeten en de eerste contacten te leggen. Dat we hen persoonlijk ontmoeten, is hier heel belangrijk. Er wordt veel gewerkt op basis van vertrouwen. Omdat onze producten nieuw zijn, willen de Amerikanen een persoonlijke contactpersoon die hen met raad en daad kan bijstaan waar nodig.”

Het bedrijf van voormalig Womed-winnares Ann Van Coillie, die overigens ook voorzitter is van UNIZO Internationaal, plant om in 2015 een tweede salesmanager aan te werven voor de Amerikaanse markt