Andress Consulting organiseert jobdag bij Visser & Smit Hanab

vshanabAndress Consulting is een complete hr-dienstverlener, met hoofdkantoor in Oudenaarde en lokale kantoren in Oost- en West-Vlaanderen, met name in Aalst, Aalter, Brugge, Gent, Kortrijk en Lokeren.

“Omdat wij ons al veertien jaar richten op de kmo-markt is regionale verankering erg belangrijk”, zegt zaakvoerder Kristof Vermeire. “Wij zien onszelf als een verlengde van de kmo en zijn personeelsverantwoordelijke. In onze rekruterings- en selectieactiviteiten willen wij veel meer zijn dan een ‘leverancier van cv’s’, maar samen met de onderneming bekijken wat de toegevoegde waarde kan zijn van een kandidaat, met zijn of haar persoonlijkheid en competenties. Zo komen we tot een langetermijnrelatie tussen de klant en kandidaat.”

Een belangrijke klant van Andress Consulting is het Gentse Visser & Smit Hanab, een toonaangevend bedrijf op het gebied van transportleidingen, afvalwaterbehandeling, zwembadtechnologie, industriële installaties, distributie- en toevoerleidingen en industriële bekabeling.

“Door de uitbreiding van het aantal activiteiten en een permanente groei heeft Visser & Smit Hanab nv ruim een halve eeuw na haar ontstaan een leidende positie op tal van domeinen”, zegt personeelsmedewerker Melanie De Clercq. “Inspelen op nieuwe technologieën, oog voor evolutie en meegroeien met de ontwikkelingen op het vlak van leidingen en waterbehandeling zijn de basis van onze uitstekende reputatie.”

Omdat het bedrijf blijft groeien en nood heeft aan nieuw talentrijke medewerkers zoals kabeltrekkers, werfleiders, projectmanagers, calculators, gondwerkers en  machinisten organiseert Andress Consulting op 16 november opnieuw een jobdag die het voor kandidaten mogelijk maakt om een duidelijk zicht te krijgen op de vereiste capaciteiten én op de bedrijfscultuur die sterk focust op samenwerking.