Andress Consulting organiseert jobbeurs op unieke locatie

00000000000000000000000000000hvrsAndress Consulting is een complete hr-dienstverlener, met hoofdkantoor in Oudenaarde en lokale kantoren in Oost- en West-Vlaanderen, met name in Aalst, Aalter, Brugge, Gent, Kortrijk en Lokeren.

“Omdat wij ons al vijftien jaar richten op de kmo-markt is regionale verankering erg belangrijk”, zegt zaakvoerder Kristof Vermeire. “Wij zien onszelf als een verlengde van de kmo en zijn personeelsverantwoordelijke. In onze rekruterings- en selectieactiviteiten willen wij veel meer zijn dan een “leverancier van cv’s”, maar samen met de onderneming waarvoor wij werken, bekijken we wat de toegevoegde waarde kan zijn van een kandidaat, met zijn of haar persoonlijkheid en competenties. Zo komen we tot een langetermijnrelatie tussen de klant en kandidaat.”

Andress Consulting organiseert op maandag 7 maart tussen 17 en 19 uur samen met Groep Monument een jobevenement in het recent opgestarte restauratieproject van het Huis van de Vrije Schippers.

Op 1 maart 2016 startte het Havenbedrijf Gent met de restauratie van het Huis van de Vrije Schippers in hartje Gent. Dit historische pand op de Graslei zal in de zomer van 2018 als Havenhuis Gent de deuren openen met een expo over de haven voor het publiek.

Eind 2011 kocht het Havenbedrijf Gent het Huis van de Vrije Schippers aan de Graslei in hartje Gent – letterlijk de ‘roots’ van de haven. Het Havenbedrijf zal dit pand restaureren en inrichten als Havenhuis om er gasten te ontvangen en de haven te promoten. Het Havenbedrijf Gent wil hiermee ook een maatschappelijke bijdrage leveren door op de mooiste plek van Gent een uniek pand een duurzame herbestemming te geven.

Om het Huis van de Vrije Schippers als beschermd monument te herbestemmen tot ‘Havenhuis Gent’ voert Group Momument er een grondige restauratie uit. De buitengevels  worden aangepakt en ook de restauratie van het interieur – bezetwerk, bevloering, wanden, trappen, schilderwerken…-  en de installatie van verwarming, ventilatie en koeling, elektriciteit, sanitair en een lift staan op het programma.

Na de restauratie zal het Huis van de Vrije Schippers dienen als Havenhuis Gent. Het Havenbedrijf Gent brengt er diverse functies in onder. In de kelder kunnen havengebonden evenementen plaatsvinden. Op de eerste en de tweede verdieping komen bureau- en vergaderruimtes om klanten, investeerders, ministers en ambassadeurs te ontvangen. De zolder, met een prachtig dakgebinte, zal dienen als kleine seminarieruimte.

Op het gelijkvloers komt een expositieruimte waar Gentenaars en toeristen kunnen binnenlopen om door middel van beeld en geluid met de haven kennis te maken. Het Havenhuis zorgt zo voor extra promotie voor de haven middenin de stad. En hiermee keert de haven terug naar haar oorsprong.

Tijdens de jobbeurs die Andress Consulting er organiseert kunnen kandidaten op informele manier kennis maken met medewerkers van het bedrijf Group Monument en vacatures ontdekken voor onder meer calculatoren, preventieadviseurs, projectleiderz, werfleiders en werkboorbereiders.