Angélique Dupré: "Ook fietsende vrouwen willen er goed uitzien"

blackbikeAngélique Dupré uit Balegem is een onderneemster met pit. Ze richtte Ladies Fun Sports op en biedt op die manier  sportieve vrouwen een platform om elkaar online en offline te ontmoeten. Ladies Fun Sports organiseert onder andere sportevenementen en fietsreizen. Naast het organiseren van deze activiteiten informeert de onderneemster ook haar community over een sportieve en gezonde levensstijl. Nu pakt ze alweer uit met een nieuw initiatief: de lancering van de eigen fietskledinglijn met de naam Little Black Bike. ‘) // ]]>

“Little Black Bike brengt verfijnde fietsoutfits, ontworpen voor en door vrouwen met gevoel voor mode”, zegt ze. “Onze missie is eenvoudig: vrouwen die fietsen net zo van top tot teen laten stralen als wanneer ze een “little black dress” dragen. Vandaar dus de naam die we gekozen hebben. Want ook vrouwen die fietsen, alleen of in groep, willen er goed uitzien.” 
Momenteel loopt ook een crowdfundingcampagne waarbij het bedrijfje 7.500 euro zoekt. Meer dan de helft daarvan is al gevonden. “Helpen kan l met 5 euro”, zegt Angélique Dupré. “We willen het bedrag gebruiken voor onze opstartkosten met onder meer het ontwikkelen van een huisstijl en van een website voor de communicatie.”
Ook met deze crowdfunding  (zie http://nl.ulule.com/littleblackbike/ ) bewijst de onderneemster dat ze van aanpakken weet.  Meer dan de helft van het gezochte bedrag is ondertussen al opgehaald.