Antony Decraemer is Oost-Vlaams jobstudent 2015

aaaaadekey

Voor het achtste jaar op rij organiseerden UNIZO en de HR-dienstengroep ADMB de verkiezing van de “jobstudent van het jaar”. Ze doen dit om de werkgrage jobstudent en zijn werkgever in bloemetjes te zetten, maar ook om te benadrukken dat jobstudenten voor werkgevers heel veel kunnen betekenen.

De jury koos de negentienjarige Ghizlane Baddane  als nationale winnaar. Gizlane begon op haar 16e bij bakkerij Raf in Boom en heeft naar het zeggen van zaakvoerster Sara Juliens de harten van alle klanten veroverd.

Antony De Craemer is dan weer verkozen tot Oost-Vlaamse jobstudent van 2015.  Hij is deze zomer aan de slag als jobstudent bij het bedrijf “De Keyser tuin en landschap” uit Ronse. Met veel enthousiasme helpt hij mee bij het scheren van hagen, zaaien en maaien van gazons, plaatsen van verhardingen en afsluitingen en nog zoveel meer. Zijn werkgever typeert hem als een sympathieke, actieve jonge kerel die van aanpakken weet en zich ook goed aanpast in het team.

De Keyser tuin en landschap werd in 1984 opgericht door René De Keyser, die zijn activiteit eerst uitoefende in bijberoep. Acht jaar later begon hij honderd procent als zelfstandige tuinaannemer te werken. In 1998 kwam ook zoon Philippe De Keyser mee aan boord en in 2014 nam deze de zaak over van zijn vader.  Bij deze overname werd de naam geweizigd in “De Keyser tuin en landschap”. Anno 2015 zijn er 5 personeelsleden in dienst, die allen een opleiding tuinbouw genoten of jaren ervaring hebben.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en aanleg van tuinen en parken en in mindere mate ook landschapszorg. “Het klantenbestand bestaat vandaag voor ongeveer uit 60% particulieren”, zegt Philippe De Keyser.  “We halen voorts 35% van de omzet bij grote en kleine onderneminge en de resterende 5%  bij openbare besturen. We willen op de huidige weg voortgaan en met moderne machines voor honderd procent klantentevredenheid zorgen.”