App van HeyHey Apps en Eva Mouton zorgt voor zomers plezier

eva-mouton-2-foto-bert-goessens-webDe Gentse start-up HeyHey Apps is ontstaan uit de ontmoeting van Dave De Rop, die naam en faam verwierf als straatartiest Bué The Warrior en Pieter Van Der Helst en Stefan Vandegehuchte. Via hun bedrijfje willen ze de kleurrijke wereld van de straatartiest ook weergeven in leuke applicaties voor iPhone en iPad. Kinderen gelukkig maken en eventueel ook hun ouders meenemen op een vrolijke trip omschrijven ze als hun missie.

Het is dan ook niet onlogisch dat ze nu een samenwerking bekendmaken met de Gentse illustratrice Eva Mouton, di eonder meer ook bekend is omwille van haar werk voor De Standaard Magazine. Om ervoor te zorgen dat consumenten een onvergetelijke zomer beleven ontwikkelde ze samen met HeyHey Apps  de app Eva Mouton Pix waarmee iedereen leuke stickers op zijn of haar zomerkiekjes kan kleven.

“In de app Eva Mouton Pix”, legt Stefan Vandegehuchte uit, “zitten verschillende zomeraccessoires zoals een grappige duikbril, een fleurige caravan of zelfs verschillende dinosaurussen. Even de foto openen in het programma en daarna kan je naar hartenlust stickers gaan kleven. Iedereen kan dan zijn opgeleukte foto makkelijk delen op alle sociale media rechtstreeks vanuit de applicatie.”

De applicatie waarmee alles kan en alles mag, is te downloaden in de iTunes Appstore vanaf 13 mei.