Artexis Food & Beverage lanceert innovatief cateringconcept

IS Fotografie 2Artexis-easyFairs Benelux, specialist in de organisatie van beurzen en events en in het beheer van expohallen en congrescentra, lanceert een gloednieuw cateringconcept met vaste én mobiele cateringpunten. Met dit innovatie concept is Artexis naar eigen zeggen zijn tijd ver vooruit.

Bij Artexis maakt het verhogen van de beleving voor haar klanten en bezoekers een belangrijk deel uit van de missie en visie “Visit the future”. Bewijs daarvan zijn volgens de organisator van beurzen zoals bis, Eurantica, Countryside en Belgian Boat Showeerdere belangrijke investeringen zoals het totaal vernieuwde FLEX meeting center in Flanders Expo, gratis professionele wifi voor zowel bezoekers als exposanten in alle expohalle en een aantal groene investeringen zoals elektrische wagens en vorklifts en zonnepanelen. Met de investering in een totaal nieuw cateringconcept gaat Artexis verder op dit elan.

Sinds 1 januari 2014 heeft Artexis het cateringbeleid in eigen handen. Het nieuwe bedrijf achter de catering, Artexis Food & Beverage nv, focust op een stijlvolle inrichting en wil aan elke doelgroep service op maat bieden. Het ‘pick, scan & pay’ systeem is in ieder geval een primeur in de wereld van de beursorganisatoren. Het nieuwe cateringconcept is als eerste gelanceerd in Flanders Expo, Gent. Antwerp Expo en Namur Expo volgen later dit jaar.

“Wij willen onze bezoekers en exposanten deel laten uitmaken van onze nieuwe filosofie” zegt Dirk Van Roy, CEO van Artexis. . “Een service voor elke doelgroep waarbij wij op een duurzame manier kwalitatieve producten van bij ons aanbieden. De stijlvolle cateringpunten en state-of-the-art technologie maken van onze catering een unieke beleving.” Voor de beursbezoekers vertaalt het nieuwe concept zich in drie verschillende formules: Brasserie Marie met de beste typisch Belgische schotels, Trattoria di Luigi Bertagni met heerlijke vers gevulde pasta en Fast & Fresh voor een verse snelle hap. De exposanten kunnen dan weer rekenen op catering op hun stand via een online bestelplatform. Artexis heeft voor de uitbating van de cateringpunten in Groep Van Eyck ook een nieuwe cateringpartner gevonden.

(copyright foto: Ineke Soetaert)