A&S Solutions uit Zingem wordt overgenomen door sectorgenoot Cipal Schaubroeck. De zaak van Steven De Vos wordt zo een volle dochter van de HR-specialist, die vestigingen in Geel en Nazareth heeft. A&S Solutions blijft echter verder bestaan als rekruterings- en selectiekantoor. “Met deze overname zetten we een volgende stap richting een full service HR-expertise voor de publieke en non-profitsector”, aldus Gerrit Mornie, communicatieverantwoordelijke bij Cipal Schaubroeck.

A&S Solutions ontwikkelt diensten en softwareproducten naar lokale besturen, hulpverlenings- en politiezones, intercommunales, zorginstellingen en ziekenhuizen. Als erkend rekruterings- en selectiekantoor zoekt het bedrijf onder andere naar geschikte medewerkers voor zijn klanten. Sinds het ontstaan in 2002 werd het aanbod voor de publieke en non-profitsector gaandeweg verruimd naar nieuwe domeinen. “Ik ben ervan overtuigd dat een bundeling van krachten een logische en noodzakelijke stap is om aan de veelvuldige uitdagingen in de sector nog beter het hoofd te kunnen bieden”, zegt Steven De Vos, zaakvoerder van A&S Solutions.

De samenwerking tussen Schaubroeck nv en A&S Solutions bestaat bovendien al geruime tijd. De oprichting van de joint venture Cipal Schaubroeck eind vorig jaar opende echter nieuwe perspectieven om het partnership naar een hoger niveau te tillen. Met de overname kunnen nieuwe generatie HR-software en -diensten aan een breder klantenbestand worden aangeboden. “Samen bouwen aan overheden van de toekomst, dat is vanaf vandaag onze gezamenlijke missie”, klinkt het bij Cipal Schaubroeck en A&S Solutions. “Ons antwoord op de uitdagingen van morgen is samen innoveren en in co-creatie met de klanten ons aanbod sterker maken.”