ASSA ABLOY Entrance Systems wordt corporate partner van beroepsvereniging IFMA Belgium. Daarnaast zal de specialist in toegangsoplossingen, met vestigingen in Melle en het Limburgse Houthalen, binnen een ander partnership met non-profit organisatie Kenniscentrum 60plus een nieuw initiatief voor 60-plussers ontwikkelen.

IFMA Belgium is actief in de sector van facility management en facilitaire dienstverlening. Als professionele beroepsvereniging brengt het bedrijf uit Machelen meer dan 6.000 professionals samen. Als partner wil ASSA ABLOY Entrance Systems de facility managers in de meest diverse bedrijven het leven makkelijker maken aan de hand van een toegangsoplossing op maat van hun specifieke vereisten. Het gaat dan voornamelijk om de toegang tot de gebouwen, met name poorten en deuren.

Ook in de ouderenzorg engageert ASSA ABLOY Entrance Systems zich. Non-profit organisatie Kenniscentrum 60plus gaat van start met Wonen na 60, een project waarin het samenbrengen van de expertise uit private en publieke sectoren moet leiden tot het in kaart brengen van de mogelijkheden voor comfortabel wonen voor senioren. Met het partnership wil ASSA ABLOY Entrance Systems ook in deze sector meedenken om tot de meest doordachte en functionele inrichting van gebouwen te komen.

ASSA ABLOY Entrance Systems is een afdeling van ASSA ABLOY, de Zweedse leverancier van geautomatiseerde toegangsoplossingen voor een efficiënte stroom van goederen en personen. Met de productmerken Besam, Crawford, Albany en Megadoor biedt het bedrijf producten en diensten aan voor eindgebruikers die hun activiteiten veilig, beveiligd, comfortabel en duurzaam willen uitvoeren.