MELLE – ASSA ABLOY Entrance Systems verlengt zijn samenwerking met A+/Bozar Architecture, een initiatief dat architectuurtentoonstellingen en -debatten verbindt. Ook zusterbedrijf ASSA ABLOY engageert zich.

Een positieve evaluatie van het project tijdens het voorbije eerste jaar, heeft ASSA ABLOY Entrance Systems doen beslissen om de samenwerking met A+/Bozar Architecture verder te zetten. “We zijn op die manier uitstekend geplaatst om onze totale toegangsoplossingen voor te stellen”, klinkt het. “Tegelijkertijd hebben we ook de mogelijkheid om architecten en voorschrijvers kennis te laten maken met gerelateerde diensten die voor hen een belangrijke meerwaarde kunnen opleveren.”

ASSA ABLOY, het zusterbedrijf van ASSA ABLOY Entrance Systems dat ook deel uitmaakt van de ASSA ABLOY groep, heeft zich dit jaar ook geëngageerd in de samenwerking. Deze onderneming is gespecialiseerd in sloten, deurbeslag en vergrendelingssystemen. “Hiermee bewijzen we dat we het belang van deze samenwerking 100 procent erkennen.”

Tentoonstellingen

Het magazine voor architectuur A+ steunt verschillende tentoonstellingen en lezingen in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. Daar toont ASSA ABLOY Entrance Systems telkens aan de architecten de troeven die het in hand heeft als partner bij architectuurprojecten in industrie, retail en gezondheidszorg.