ASSA ABLOY Entrance Systems heeft in de Sint-Sixtusabdij in Westvleteren een trouwe klant gevonden. Na een eerdere samenwerking in 2013 heeft de abdij opnieuw een beroep gedaan op de specialist in toegangsoplossingen, met vestigingen in Melle en het Limburgse Houthalen. Voor het tweede luik van het grootschalige vernieuwingsproject in de brouwerij werden er opnieuw verschillende poorten geïnstalleerd.

In 2013 werd een volledig nieuw gebouw opgetrokken. Voor de volautomatische bottelarij leverde en plaatste ASSA ABLOY Entrance Systems toen drie elektrische toegangspoorten en een snellooppoort  met een sectionaalpoort. Deze laatste combinatie is nu ook in het tweede projectluik geïntegreerd. Daarnaast zorgde ASSA ABLOY Entrance Systems voor dit tweede luik nog voor andere specifieke poorten. Die hebben hun plaats ingenomen in de warme kamers, die dienen voor de natuurlijke nagisting van de bieren op de fles. Het gaat om poorten die uitstekend isoleren en een absolute luchtdichtheid garanderen. Tot slot werden er nog vijf toegangspoorten met ingebouwde loopdeur geplaatst.

ASSA ABLOY Entrance Systems is een afdeling van ASSA ABLOY, de Zweedse leverancier van geautomatiseerde toegangsoplossingen voor een efficiënte stroom van goederen en personen. Met de productmerken Besam, Crawford, Albany en Megadoor biedt het bedrijf producten en diensten aan voor eindgebruikers die hun activiteiten veilig, beveiligd, comfortabel en duurzaam willen uitvoeren.