Assa Abloy lanceert nieuwe roterende deuren

AAES_150819_Besam-All-Glass-RD-300-LED-lightsHet Zweedse bedrijf ASSA ABLOY Entrance Systems biedt een uitgebreid gamma automatische toegangssystemen voor gebouwen en verdeelt onder meer de merken Crawford en Megadoor. De vestiging voor België en Luxemburg is gevestigd in Melle.

Het bedrijf heeft nu zijn gamma roterende deuren uitgebreid met twee roterende deuren: de Besam RD3 en de Besam RD4, respectievelijk met drie en vier vleugels.  Deze volledig glazen roterende deuren zijn voorzien van ingebouwde led-lampen die kunnen worden aangepast aan de vereisten van de klant. Ze zijn standaard uitgerust met een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke touchscreen moduskeuzeschakelaar.

“Bij het ontwerpen van de roterende deuren van ASSA ABLOY Entrance Systems”, geeft woordvoerder Pieter Deprouw nog aan, “werd altijd bijzondere aandacht besteed aan de veiligheid.  Zo is er inbraakbeveiliging met weerstandsklasse 3 voor deuren met nachtsluiting. De compacte en de volledig glazen roterende deuren zijn bovendien beschikbaar in verschillende configuraties, diameters en hoogten. De roterende deuren van ASSA ABLOY Entrance Systems zijn vervaardigd volgens een duurzame technologie. Er zijn milieuproductverklaringen beschikbaar.”