De specialist in toegangsoplossingen ASSA ABLOY Entrance Systems, met vestigingen in Melle en het Limburgse Houthalen, koppelt dit jaar zijn naam aan A+/Bozar Architecture. Dat is een initiatief waarbij opnieuw aansluiting wordt gezocht bij een lange traditie van architectuurtentoonstellingen en -debatten. De leverancier van poorten en deuren wordt gedurende één jaar structureel partner en wil op die manier de bijhorende diensten, waarmee ASSA ABLOY Entrance Systems het leven van architecten aanzienlijk makkelijker kan maken, voorstellen.

Tijdens de verschillende tentoonstellingen en lezingen in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel met de steun van het magazine voor architectuur A+, wil ASSA ABLOY Entrance Systems architecten de troeven als competent partner bij architectuurprojecten in industrie, retail en gezondheidszorg, tonen. Pieter Deprouw, communicatiemanager ASSA ABLOY Entrance Systems Belux: “We willen meer zijn dan louter een leverancier van poorten en deuren. Met dit partnership beogen we ons ook in de wereld van architectuur en vormgeving te profileren als innovatief en vakkundig aanbieder van toegangsoplossingen.”

ASSA ABLOY Entrance Systems is een afdeling van ASSA ABLOY, de Zweedse leverancier van geautomatiseerde toegangsoplossingen voor een efficiënte stroom van goederen en personen. Met de productmerken Besam, Crawford, Albany en Megadoor biedt het bedrijf producten en diensten aan voor eindgebruikers die hun activiteiten veilig, beveiligd, comfortabel en duurzaam willen uitvoeren.