AALST/MELLE/ZELE – Baker Tilly International is het beste internationale accountancynetwerk in de categorie mid-market networks. Dat maakte het magazine Global Accounting Insights bekend in haar ranking. Ook Baker Tilly Belgium, met kantoren in Aalst, Melle en Zele, heeft een belangrijk aandeel in de Top Network 2018-award.

De Top Network 2018-award meet de effectiviteit van internationale netwerken door de diensten die zij aan hun lokale leden leveren. De trofie wil dus net die netwerken belonen die een antwoord bieden op veranderingen en die permanent bekommerd zijn om hun leden toegevoegde waarde en troeven te bieden in het competitief verwerven van (inter)nationale opdrachten.

Peter Weyers, vennoot Baker Tilly Belgium: “De noden van lokale accountingkantoren worden steeds complexer, en dan zijn kwaliteit en connectiviteit met andere leden uit het netwerk zeer belangrijk. Maar daarnaast is er steeds meer nood aan tools en nieuwe technologieën die lokale kantoren helpen in het uitvoeren van supranationale opdrachten en nieuwe opportuniteiten creëren voor de lokale business.”

Internationaal netwerk loont

Klanten van Baker Tilly Belgium kunnen rekenen op hoogtechnologische financiële modellen en expertise die via haar netwerk in 147 landen werden ontwikkeld. Met het corporate finance team is het bedrijf bovendien actief op de markt van M&A, bedrijfsoverdracht, familiale en successieplanning. Ook daar speelt het internationale netwerk een troef.

“Baker Tilly Belgium kan dus in elke case en voor elk type klant de kwaliteit en de kracht van een internationale speler combineren met het persoonlijk maatwerk en de kostprijs van een lokale speler”, legt vennoot Wim Van De Walle uit.

Naast Aalst, Melle en Zele heeft Baker Tilly Belgium in ons land vestigingen in Brussel en Luik.