MELLE – Baker Tilly Belgium heeft zijn kantoren in Melle overgebracht naar een ruimere locatie. Het bedrijf heeft in juni haar intrek genomen in een nieuw kantorencomplex in de residentie Light Falls langs de Brusselsesteenweg in Melle. Die bevindt zich letterlijk aan de overkant van de vorige vestiging.

“De kantoren van Baker Tilly waren door de groei van de organisatie uit hun voegen aan het barsten. Een verhuis naar een ruimer gebouw dat berekend is op verdere uitbreiding was dus noodzakelijk”, klinkt het. Het nieuwe adres is nu Regenboog nummer 2. Alle andere contactgegevens blijven ongewijzigd.

Uitstekende locatie

De strategische ligging en architectuur waren een pluspunt voor de keuze voor de nieuwe locatie. “We blijven zo vlot bereikbaar, op minder dan 10km van hartje Gent en vlakbij R4, E17 en E40.”

Financieel dienstverleningskantoor Baker Tilly Belgium heeft kantoren te Aalst, Melle, Berlare, Zele, Brussel en Luik. Het bedrijf is gespecialiseerd in onder andere accountancy, boekhouden, fiscaal en juridisch advies, bedrijfsrapportering en -overdracht, familiale planning en successieplanning. Baker Tilly Belgium werkt voor kmo’s en grote ondernemingen die actief zijn in diverse domeinen en sectoren. Er werken 125 mensen.