Olivier Willems vervoegt het corporate finance team van Baker Tilly Belgium in Melle. In samenwerking met Ferdi Renier en Guy Neukermans zal hij meewerken aan de verdere uitbouw van het corporate finance departement.

Bij de KU Leuven behaalde Olivier Willems, geboren in 1993, een masterdiploma in de handelswetenschappen. Nadien voltooide hij met succes de master in financieel management op de Vlerick Business School. De voorbije jaren wist Olivier Willems reeds de nodige ervaring te verwerven. Zo ging hij aan de slag bij het Canadese filiaal van Baker Tilly in Toronto en kende hij korte passages bij CVC Capital Partners en bij Lazard in Brussel. “Daar werkte ik mee aan grote internationale deals en aan het ophalen van kapitaal bij investeerders in onder meer de telecom-, factoring- en vastgoedsector.” Het corporate finance departement, waar Olivier Willems nu aan de slag gaat, begeleidt kleine en middelgrote ondernemingen bij fusies, overnames en het ophalen van kapitaal.

Financieel dienstverleningskantoor Baker Tilly Belgium heeft kantoren te Aalst, Melle, Berlare, Zele, Brussel en Luik. Het bedrijf is gespecialiseerd in onder andere accountancy, boekhouden, fiscaal en juridisch advies, bedrijfsrapportering en -overdracht, familiale planning en successieplanning. Baker Tilly Belgium werkt voor kmo’s en grote ondernemingen die actief zijn in diverse domeinen en sectoren. Er werken 125 mensen.