Baker Tilly International verkozen tot Netwerk van het Jaar

Ted Verkade

Ted Verkade

Onlangs is Baker Tilly International uitgeroepen tot winnaar van de prestigieuze “Network of the Year Award” in “The Accountant & International Accounting Bulletin (IAB) Awards 2016”.

Baker Tilly Belgium is een onafhankelijk lid van Baker Tilly International. De merknaam staat voor een groep van vennootschappen gespecialiseerd in boekhouden, accountancy, fiscaliteit, audit, bedrijfsrevisoraat, M&A, consultancy en andere professionele diensten. De groep telt 125 medewerkers en heeft vestigingen in Aalst, Zele, Berlare, Melle, Brussel en Luik (Soumagne). Ervaren specialisten en multidisciplinaire teams leveren proactief maatwerk en geïntegreerde diensten.

De jaarlijkse Accountant & International Accounting Bulletin (IAB) awards huldigen uitmuntendheid in de praktijk van het accountantsberoep en brengen enkele van de meest prominente mensen in de industrie samen.

De IAB Netwerk of the Year prijs wordt toegekend aan netwerken die de afgelopen 12 maanden een winstgevende groeistrategie konden voorleggen en zich wisten te onderscheiden op een aantal belangrijke strategische en operationele gebieden. De industrie erkent deze netwerken ook als gerenommeerd merk dat consequent hoogstaande kwalitatieve professionele diensten levert.

In een reactie op de onderscheiding zei Ted Verkade, CEO en President van Baker Tilly International: “Ik ben bijzonder trots dat ons netwerk door IAB erkend werd voor zijn sterke groei en innovatie en voor de toewijding die wij aan de dag leggen voor het leveren van een uitstekende klantenservice. Ik vind het bovendien een hele eer als eerste netwerk deze erkenning in ontvangst te mogen nemen.”

De finalisten en winnaars werden geselecteerd door een onafhankelijke jury waarin een aantal internationale autoriteiten uit de accountancy en financiële wereld zetelde.