Bakkerij Aernoudt gaat online

lovendegemDe nv Produpain uit Gentbrugge baat in Oost-Vlaanderen 18 bakkerijen Aernoudt uit in Asper, De Pinte, Destelbergen, Gent, Gentbrugge, Heusden, Laarne, Lochristi, Lovendegem, Melle, Merelbeke, Scheldewindeke, Wondelgem, Zingem en Zwijnaarde. De groep biedt sinds vorige week haar ambachtelijke producten ook online aan.   Sinds vorige week kunnen consumenten 24 uur op 24 en zeven dagen op zeven terecht op de website  www.bakkerijaernoudt.be voor het bestellen van hun favoriete brood en banket.

De lang geopperde mening dat e-commerce niet zou doorbreken in de voedingswereld, wordt stilaan bijgesteld. “Daarom hebben we beslist om een samenwerking op te zetten met Maxim Sergant van bakkersonline.be”, legt Jana Mestdagh uit. “Dat is de student-ondernemer die met dat project onlangs nog werd bekroond als beste student-ondernemer. Er was eigenlijk geen enkele reden meer om niet online te gaan.”

Consumenten die het vaak lange aanschuiven in de bakkerij vervelend vinden, kunnen dus opgelucht ademhalen. Voortaan kunnen ze hun bestelling gewoon online doorgeven en aangeven op welk uur ze die in welk filiaal willen afhalen. Het aanschuiven behoort op die manier tot het verleden en zal spoedig enkel nog in de herinnering van nostalgici voortleven.