Bartel Dewulf van Belgocatering wint Aalsterse ondernemersaward 2015

bartelBartel Dewulf is de meest gebeten ondernemer uit de regio Aalst. Dat hebben de eerstejaarsstudenten bedrijfsmanagement van de HoGent campus Aalst en KAHO Sint-Lieven op 7 mei 2015 beslist bij de uitreiking van de Ondernemersaward.

Er waren 23 genomineerden en de hele avond was een ode aan ondernemerschap.  De twee andere finalisten waren Wouter Danckaert en Jelle Vlaasenbroeck van Insider Matters en Sonja Moens van Ons Dagelijks Groen. De uitreiking van de ondertussen bijzonder prestigieuze award vindt al voor het vierde jaar op rij plaats. Vorig jaar kwam  Kristof Braem, de CEO van anesthesieproducent Medec als winnaar uit de bus.

Belgocatering, opgericht door Bartel Dewulf en Yves Matthys, heeft zich in veertien jaar geprofileerd tot dé bedrijfsgrootkeuken met extra kwaliteitstoets.

Belgocatering is een gastronomisch bedrijf met verschillende afdelingen: BC Bedrijfscatering, BC Sport, BC Events, BC One, Mnu: en Kelderman.

Oorsponkelijk verzorgde Belgocatering de catering van de VTM-keukens. Ondertussen werkt het bedrijf met meer dan 300 personeelsleden en serveert het dagelijks gemiddeld 9000 maaltijden bij diverse bedrijven.

Kwaliteit áltijd boven kwantiteit is een keuze die Bartel consequent maakt en houdt. “We willen met ons bedrijf vooral de beste zijn en niet de grootste. We zijn enorm gegroeid en blijvend oog houden voor  de kwaliteit is voor mij zeer belangrijk! ”