Bas Wauman Architectenbureau wordt MAN Architecten

00000000000baswauman1790555Het architectenbureau van Bas Wauman (foto)uit Tielrode is al enkele jaren flink aan het groeien. Die groei vertaalt zich nu in de versterking van de dagelijkse leiding, een nieuwe naam en een nieuwe look. En binnenkort volgt ook een verhuis naar nieuwe kantoren in Sint-Niklaas.
“Omdat we als bureau heel uiteenlopende projecten realiseren, doen we – in functie van iedere opdracht – een beroep op een uitgebreide pool van experts”, zegt Bas Wauman. “Om te blijven voldoen aan de vraag van onze klanten, hebben we beslist om de dagelijkse leiding van het bureau te versterken met interieurarchitect Olivier Daelman. Dat betekent uiteraard ook dat we nu een sterke focus kunnen leggen op interieurprojecten.”
De vernieuwing vertaalt zich ook in een naamwijziging: Bas Wauman Architectenbureau gaat voortaan door het leven als MAN Architecten.   En die nieuwe naam gaat ook gepaard met een nieuw logo en bijhorende huisstijl, die ontwikkeld zijn door het Gentse merkenagency DIFT.
“Om de transformatie helemaal af te ronden”, zegt Bas Wauman nog, “verhuizen we dit jaar ook naar een nieuwe locatie. We zullen onze vertrouwde omgeving in Tielrode ruilen voor een nieuw adres in Sint-Niklaas.”