BBC is ook een bedrijvencentrum in Deinze

P1120577De BBC is natuurlijk dé referentie voor ernstige journalistiek en het moederhuis van het door vele voetballiefhebbers gesmaakte “Match of the Day”. Het is echter ook de afkorting voor Belga Business Center, een klein bedrijvencentrum in Deinze, nabij het plaatselijke station en dichtbij de E17, met ruimte én inspiratie voor ondernemen. Het Belga Business Center is een initiatief van de Aalterse ondernemer Lard Vanobbergen (tweede links op de foto), zelf die eigenaar is van het pand, een oude voederfabriek.

Door de uitstekende ligging en de opmerkelijke sfeer in het karaktervolle gebouw hebben intussen meerdere ondernemers hun intrek genomen in BBC.

Sofie Vanherpe is freelance journaliste, auteur/redacteur voor onder meer Uitgeverij Lannoo en hoofdredacteur van Mama Baas (http://www.mamabaas.be). Sandra Van Steenkiste is freelance eventcoördinator / marketing & communication specialist en ook nog initiatiefnemer Gent Smaakt (http://www.gentsmaakt.be). Ook Koen Dhont, zaakvoerder van KREDO bedrijfsvastgoed (http://www.kredo.be), gespecialiseerd in verkoop en verhuur van kantoor- en winkelruimtes, magazijnen en bedrijfsgebouwen in de regio’s Oost- en West-Vlaanderen, heeft zijn uitvalsbasis in BBC.

De open en klare werkruimte, de ontvangst- en koffiecorner en de stijlvolle vergaderzaal, zijn dé troeven van dit bedrijvencentrum. Alle nodige faciliteiten, zoals internet- en telefoonaansluiting, WIFI voor bezoekers, vergaderruimte, gemeenschappelijke printer,  zijn voorzien.

Wie op zoek is naar een geschikte werkplek, kan info krijgen bij Koen Dhont van KREDO bedrijfsvastgoed op het nummer 0475/508.100.