After Work Run Series van BDO wil ondernemingen en medewerkers doen sporten

run-raBDO België is gespecialiseerd in vier domeinen: Audit & Assurance, Accounting & Reporting, Tax & Legal, en Special Advisory Services (Corporate Finance, Management Advisory & Interim Management) en heeft ook een kantoor in Gent.

Het bedrijf pakt nu uit met een nieuw initiatief: de After Work Run Series die een sportieve dimensie toevoegt aan het klassieke After Work Party-concept.  Meteen na het werk eerst met de collega’s een flink rondje lopen en aansluitend in groep een glas drinken, dat is het idee achter de BDO After Work Run Series, een primeur in België.

Met dit initaitief wil BDO zoveel mogelijk bedrijven en hun werknemers motiveren om te
sporten, in groep, meteen na het werk.  In 2015 en 2016 staan vijf manches op het programma,  telkens op een donderdagavond, onmiddellijk  na het werk. Het eerste event vindt plaats op donderdag 24 september in Neder-Over-Heembeek.

Over een parcours van +/-6 kilometer zullen duizenden getrainde en minder getrainde collega’s het
beste van zichzelf geven. Iedereen is welkom, van  stagiaire tot CEO, van absolute beginneling tot gevestigde loper.

“Door middel van collectieve trainingssessies en de medewerking van in-house coaching partner Energy Lab willen we bedrijven  stimuleren tot het creëren van een gezonde, dynamische en uitdagende werkomgeving”, zegt Greg Broekmans van Golazo sports, dat partner is van het project.

De After Work Run Series is feest. Na de inspanning volgt de ontspanning tijdens een sfeervolle After  Work Run Party. Samen met Aper’eau, bekend van de betere grootstedelijke Apero feestjes, kan in  een gezellige setting nagekaart worden met collega’s en zakenrelaties.

“Het is onze ambitie om ondernemingen en ondernemers figuurlijk te laten bewegen. BDO begeleidt  bedrijven om gezond te blijven en helpt ze om fitter te worden – met andere woorden: om klaar te  zijn voor de toekomst. De BDO After Work Run Series sluit naadloos bij deze missie aan. Wij zijn trots dat  wij onze naam aan dit nieuwe initiatief kunnen koppelen, want het geeft BDO de kans om zich als  modern en gemotiveerd team van 550 collega’s te profileren”, geeft  Hans Wilmots, CEO van BDO Belgium aan.

De locaties en data van alle events worden binnenkort bekend gemaakt.  .