Bedrijf uit Dendermonde plukt vruchten van specialisatie in flightcases

aharrycoppensUit een bericht uit de kranten van Sudpresse bleek vorige week dat op de Brusselse luchthaven jaarlijks zowat 10.000 koffers definitief verloren gaan, meestal als gevolg van een gemiste verbinding of van het verlies van het identificatie-etiket. Hoewel het op een totaal van 20 miljoen passagiers om een nog aanvaardbaar cijfer gaat van 0,05%, zorgt één en ander voor de betrokkenen toch altijd voor een onbehaaglijk gevoel. Want ook als de koffers naderhand opduiken, blijkt het moeilijk te zijn om de rechtmatige eigenaars op te sporen.

Het bedrijf  DSS & Jet Flightcases uit Appels bij Dendermonde maakt zich nochtans sterk dergelijke negatieve ervaringen te helpen vermijden. “We zorgen voor een perfect duurzame verpakking van alle veelvuldig te transporteren goederen en materialen”,  zegt zaakvoerder Harry Coppens. “Het belang van degelijke en sterke flightcases is de laatste jaren samen met de frequentie van het vliegverkeer enorm toegenomen. Onze jarenlange ervaring en knowhow die we sinds 1989 in eigen productieatelier toepassen, zorgen ervoor dat we ons vandaag echt als specialist kunnen profileren.  Bovendien leveren we een zeer ruim aanbod kant en klare flightcases en 19 inch materialen uit vorraad.”

Het bedrijf van Harry Coppens plukt de vruchten van een duidelijke nichestrategie. “We stikken ook vrachtwagenzeil voor camerabescherming , we plooien, lassen, kappen en zagen aluminium, we personaliseren flightcases door namen en logo’s in te frezen en we zorgen voor kofferinterieurs op maat door vormen in harde of zachte mousse uit te snijden en onze klanten weten onze persoonlijke service sterk op prijs te stellen.”