Bedrijf uit Hamme is trendsetter in communiekaartjes

0000000000000farwVolgens Bart Mels is zaakvoerder van het grafische bureau Dots & Colors in Hamme. Via dat bureau maakt hij voor zelfstandigen, bedrijven en verenigingen uit voornamelijk Hamme en Sint-Niklaas  onder meer logo’s, websites, banners en ontwikkelt hij de huisstijl. Daarnaast is hij erin geslaagd om zich met de website ditzijnkaartjes.be op te werpen als een grote trendsetter in communiekaartjes.

“Sinds we een aantal jaar geleden gestart zijn, gaat de verkoop almaar in stijgende lijn”, zegt hij. “De reclame van mond tot mond doet echt goed haar werk. Maar we leveren ook een inspanning om de vinger aan de pols van de markt te houden en kaartjes aan te bieden die er echt wel uitspringen, omdat de nieuwste grafische en modetrends erin terug te vinden zijn.”

Volgens Mels slaan dit jaar vooral “less is more” en de retrotrend aan.   “We breken in ieder geval met de saaaheid en bieden meer dan honderd verrassend originele en niet kitscherige ontwerpen aan. Maar mensen kunnen ook vragen om die ontwerpen naar eigen stijl nog eens aan te passen. Dan gaat het helemaal om communiekaartjes op maat.”

Ook bedrijven, die de kinderen van hun medewerkers graag een kaartje bezorgen voor de communie of het lentefeest, kunnen in de ontwerpen van Mels ongetwijfeld inspiratie vinden.