Belmodo heeft met Belmodo Belgique een Franstalige versie van haar website gelanceerd. Daarmee biedt het dochterbedrijf van uitgeverij en productiehuis Borgerhoff & Lamberigts uit Gent een online platform aan voor zowel Franstalige als Nederlandstalige modefanaten. De nieuwe website werd goed onthaald, klinkt het bij founding partner van Belmodo Tiany Kiriloff: “Het was fantastisch om al die enthousiaste reacties te zien: onze fans, onze partners, de Belgische modescène en de hele Belmodo crew zijn duidelijk klaar voor Belmodo Belgique en Belmodo België.”

Met de uitbreiding van de website hoopt het modeplatform het aantal bezoekers aanzienlijk te verhogen. “Er is eindelijk een online platform waar zowel Franstalige als Nederlandstalige modefanaten iedere dag opnieuw bruisend trendnieuws vinden”, vertelt Elsa Fralon, hoofdredactrice van Belmodo Belgique. “Met nu al 150.000 bezoekers per maand en 400.000 volgers via onze social mediakanalen, mikken we met de toevoeging van het nieuwe platform op het dubbele.”

De Belmodo-redactie levert dagelijks fashionnieuws, beautytips en -tricks, mode-events, -trends en –avonturen. Elsa Fralon: “Met niemand minder dan Paul van Haver, aka Stromae, en zijn vrouw Coralie Barbier als allereerste Belmodo guest editors zet Belmodo Belgique de toon voor wat belooft de nieuwe online it-place te worden in Franstalig België”.