Benjamin Rieder (Bubble Post) net geen Vlaamse JO

BenjaminRiederJCIJCI, een wereldwijde organisatie van jonge, ondernemende mensen tussen 18 en 40 jaar, gedreven door een gezond idealisme, organiseert elk jaar de Vlaamse JO, de award voor de beste Vlaamse Jonge Ondernemer. Er worden in de vijf Vlaamse provincies voorrondes gehouden waarna de provinciale winnaars het in een finale tegen elkaar opnemen.

Met meer dan 350 aanwezigen was de finale van de JCI award Vlaamse Jonge Ondernemer 2015 vorige week opnieuw een groot succes. De award wordt jaarlijks uitgereikt aan een ondernemer jonger dan 40 jaar, die zich onderscheidt als creatieve en duurzame ondernemer.

Een vakkundige jury, samengesteld uit oud-winnaars, ervaringsdeskundigen uit beroepsorganisaties en specialisten uit de privésector, beoordeelde de dossiers van de vijf finalisten. Zij kozen voor Samuel De Wever van het Zaventemse bedrijf Destiny, dat met zijn modulaire aanbod Integra de zakelijke telecommarkt uitdaagt.

Bubble Post, het bedrijfje dat werd opgericht door Benjamin Rieder en dat goederentransport voorziet van en naar het stadscentrum en laureaat was in de provincie Oost-Vlaanderen, werd alom geprezen voor zijn toenemende succes, maar viel net buiten de prijzen.  Net als Destiny heeft ook Bubble Post groeikapitaal gekregen van BAN Vlaanderen.

Met de Award prijst JCI Vlaanderen sterk nieuw ondernemerschap en wil het jonge mensen die dromen van ondernemen inspireren en aanmoedigen om zelf de stap te zetten. Deze toekenning voor Destiny is tegelijk ook een opsteker voor BAN Vlaanderen, dat met kapitaal en met raad en daad starters helpt rechtop lopen en te groeien.

Samuel De Wever, initiatiefnemer van Destiny en JCI Award winner is erg blij met deze erkenning; voor hem het bewijs van de succesvolle strategie van het bedrijf: “Onze concurrenten laten de klant betalen voor functionaliteit die hij niet nodig heeft of nooit zal gebruiken. Wij werken anders. Wij nemen de moeite om te bekijken hoe een onderneming functioneert en hoe wij daarbij kunnen helpen met ons concept Integra. Dit is Telecom as it should be”, aldus De Wever.

 

 

.

 

 

 ,