Blok en Fok : pop-up onlinestore met seksspeeltjes

logoBram Krieckaert en Jens Corijn zijn twee student-ondernemers die bij de start van het academiejaar Grabble.be hebben opgericht. We berichtten daar al eerder over (http://www.madeinoostvlaanderen.be/nieuws/grabble-be-een-webshop-specifiek-voor-studenten/).

Nu pakken ze uit met een pop-up onlinestore met seksspeeltjes voor tijdens de blok. “Grabble.be, liep niet echt zoals we verwacht hadden”, zegt initiatiefnemer Jens Corijn. “Eigenlijk verkochten enkel de condomms vrij aardig. Dat is dan ook het enige product dat we nu nog op deze site aanbieden.”

Het bracht de studenten wel op het idee om met Blok en Fok te beginnen.  “Blok & Fok is een pop-up webshop die enkel geopend is tijdens de blok, in mei en juni.  “Wij zijn zelf ook studenten en weten maar al te goed dat ontspanning heel belangrijk is. Vandaar dat wij studenten een hart onder de riem willen steken en hen willen bijstaan in deze moeilijke periode. Bij Blok & Fok vind je allerlei artikelen die het ‘ontspannen’ nog leuker maken”, zegt Jens Corijn.

De “speelgoedwinkel” staat nog geen drie dagen online en kreeg al enkele duizenden bezoekers.

“Ook de bestellingen komen talrijk binnen. Het opblaasbare schaap Dolly is momenteel ons populairste product. Wij hebben nog niet alles kunnen uittesten, maar de Fleshlight kunstvagina is momenteel onze absolute favoriet”, aldus nog Jens Corijn.

Als de sekswinkel een groot succes blijkt te zijn, willen de mannen van Blok en Fok bij elke blokperiode hun deuren openen. Wie dus op zoek is naar enkele leuke seksspeeltjes zoals Fifty Shades of Grey handboeien of een G-spot vibrator, weet waar hij of zij terechtkan.