Boobs-'n-Burps neemt Franse onlinespeler over

00000bbBoobs-‘n-Burps, de Belgische specialist in alles wat met borstvoeding te maken heeft, die in ons land winkels uitbaat in Brussel, Antwerpen en Gent is op het internationale overnamepad gegaan en neemt de Franse onlinespeler MamaNANA over.

Naar het zeggen van CEO Roeline Ham gebeurt de overname omwille van de nood aan schaalvergroting om zo tegen de druk van grotere ketens op te kunnen boksen. Met MamaNANA haalt het bedrijf alvast een sterk Frans merk onder de vleugels.

Het in 2010 opgerichte Boobs-‘n-Burps in 2010 is aan behoorlijk indrukwekkend succesverhaal bezig. De drie winkels en de webshop zorgden vorig jaar samen voor een omzet van 1,2 miljoen euro. MamaNANA, dat enkel online verkoopt en al sinds 2005 actief is, was vorig jaar goed voor een omzet van 1 miljoen euro.

Het complementaire aanbod  met onder meer borstvoedingskledij en speciale bh’s moet ervoor zorgen dat Boobs-‘n-Burps zich nog steviger op de kaart kan zetten, al zal in Frankrijk wel de merknaam MamaNANA behouden blijven. In het land van president Hollande  komen voorlopig ook geen fysieke winkels.