Bostoen is een nieuwe weg ingeslagen, eentje van lokale verankering. In het kader daarvan opende de residentiële projectontwikkelaar uit Drongen een eerste regiokantoor. Dat bevindt zich in Zellik. Van daaruit wil het een belangrijk contactpunt worden voor de regio Vlaams-Brabant, Antwerpen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Naast het hoofdkantoor in Drongen en een aantal kijkwoningen en -appartementen, ontbrak het Bostoen nog aan een volwaardig regionaal kantoor. Met het regiokantoor in Zellik plaatst het bedrijf zich met haar diensten nu dichter bij de klanten. Het team dat er aan de slag gaat, zorgt voor de ontwikkeling en realisatie van de huidige en nieuwe woonprojecten en appartementen in de ruime regio.

Later dit jaar zal er ook een regiokantoor voor de provincie West-Vlaanderen geopend worden.

Virtual reality

Naast een betere regionale positionering, zet Bostoen ook in op de nieuwste technologieën. Zo werd onlangs virtual reality geïntegreerd bij de aankoop van een projectwoning of appartement. Klanten kunnen hun nieuwe woning configureren en beleven zonder dat er ook maar één spadesteek is gebeurd. “Onze klanten hebben voortaan de mogelijkheid om de binnenafwerking van hun nieuwe woning te kiezen en te vergelijken in een virtuele omgeving”, licht Joery Michiels, verantwoordelijke corporate sales & marketing bij Bostoen, toe. “Op die manier kunnen ze zich hun nieuwe woning beter voorstellen en een juiste materiaalkeuze bepalen.”

De VR-applicatie bevat ruime keuzemogelijkheden aan onder andere vloer- en wandtegels, binnenschrijnwerk, sanitair en verlichting. Er werden VR-opstellingen geplaatst in de kijkwoning van Roosdaal, de kijkwoning van Harelbeke en de customer corner in de hoofdzetel in Drongen. “In de kijkwoningen bewijzen we onze afwerkingskwaliteit en werd er naast de virtuele beleving ruimte gemaakt voor een aparte zone waar klanten met reële stalen kunnen kennismaken.”