Brontec overgenomen door Decat Energy Technics

decat_01Het Aalterse installatiebedrijf Brontec is overgenomen door Decat Energy Technics, een Belgisch bedrijf met vestigingen in Pervijze en Brugge.  Door deze overname groeit Decat Energy Technics uit tot een groep met ongeveer 200 werknemers. De combinatie haalt voor 2016 een omzet van ruim 21 miljoen euro.

Decat Energy Technics is een Belgisch bedrijf dat actief is als installateur van elektrotechnische installaties en HVAC installaties. Hierbij staat het bedrijf in voor de studie, de uitvoering, het beheer, de opvolging en het onderhoud van deze installaties. Als installatiebedrijf met erkenning klasse 7 functioneert Decat als een technische integrator -dienstverlener.

Brontec is een totaalaanbieder in de uitvoering van technieken, met een uitgesproken passie voor duurzame energietechniek. Brontec stelt zowat veertig rvaren medewerkers tewerk en realiseert een jaaromzet van ruim 4 miljoen euro.

Beide familiebedrijven hebben een trackrecord van meer dan 20 jaar zonder één dag economische werkloosheid. De combinatie zal worden geleid door Lieven Decat (foto). Lard Vanobbergen, bedrijfsleider en eigenaar van Brontec, wordt commercieel directeur en is ook verantwoordelijk voor groei en innovatie.